Anunt important - acte ajutor de incalzire

 

Anunt important : Informare catre crescatorii de albine

 
Autoritatile administratiei publice locale, CONSILIUL LOCAL, ca autoritate deliberativa si PRIMARUL, ca autoritate executiva, isi au sediul intr-o cladire ce face parte din domeniul public local si este situata in satul Gradistea, comuna Gradistea, pe drumul national 31, care strabate intreaga comuna.
Primaria Gradistea
STEMA COMUNEI
Poze Stema Comunei
Descrierea stemei:
Stema comunei Gradistea, potrivit anexei nr.1, se compune dintr-un scut triunghiular cu marginile rotunjite, impartit in trei. In partea centrala, in camp verde, se afla o biserica de argint. In partea din dreapta, in camp albastru, se afla un spic de grau de aur. In partea din stanga, in camp albastru, se afla un stiulete de porumb de aur. Scutul este timbrat de o coroana murala de argint cu un turn crenelat.

Semnificatiile elementelor insumate:
Biserica simbolizeaza traditia crestina a locuitorilor acestor meleaguri, unde in satele componente ale comunei au existat biserici inca din secolul al XVII-lea; bisericile din satele Rasa si Bogata fiind considerate monumente istorice. Spicul de grau si stiuletele de porumb simbolizeaza ocupatia locuitorilor comunei. Coroana murala cu un turn crenelat semnifica faptul ca localitatea are rangul de comuna.